Verzenden & bezorgen

Verzendkosten:
Wij hanteren verzendkosten volgens de POSTNL-tarieven, deze worden zichtbaar zodra u op bestellen drukt, hier kunt u dan zien hoeveel de verzendkosten zijn.

Bezorgen:
Vastelaovendhudjes.nl laat de bestellingen bezorgen door POSTNL. Bij bezorging door POSTNL zijn de bezorg voorwaarden van POSTNL van toepassing. De artikelen worden zorgvuldig verpakt voor transport en Vastelaovendhudjes.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de fouten van de bezorger. Bij ontvangst dient de koper de inhoud te controleren op schade/ onvolkomenheden, mocht dit het geval zijn, dan dient de koper direct contact op te nemen met Vastelaovendhudjes.nl middels e-mail.

Ruiling of retour:
Het is helaas niet mogelijk om iets te ruilen of te retourneren, u mag altijd verblijvend naar onze producten komen kijken, en deze passen.

Bevestiging:
Als uw e-mail adres correct is ingevuld, ontvangt u na uw bestelling binnen 24 uur een e-mail als bevestiging van uw opdracht. Met daarin aangegeven wat u besteld heeft. Indien u geen e-mail met orderbevestiging ontvangt is uw bestelling niet binnen gekomen. En verzoeken wij u contact met ons op te nemen info@vastelaovendhudjes.nl

Betaling:
Na ontvangst van u betaling worden de product(en) verzonden, als u de product(en) afhaalt dient u contant te betalen. Bij producten die apart voor u gemaakt worden of voor groepen geldt een aan betaling van 25%.
Onze producten kunnen niet geruild worden. Bij het bestellen van onze producten ontvangt u, uw factuur per mail. U kunt dan het totaal bedrag overmaken op rekeningnummer nl16snsb0947923446 Ter name van N Verkoeijen-Verheijen te Venlo. Vergeet niet uw bestelnummer bij de omschrijving te plaatsen